Съгласи се с мен бате
Известие
Collapse
No announcement yet.
Срещите в Русе - снимки
Collapse
X
-
ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER
Comment
-
Първоначално публикувано от Ivo Mitkowsky Покажи съобщениеДа, но ние сме далеч от мисълта за обединението,всеки има разногласия това ли е според теб обединение, защото според мен не еLancia Kappa 2.4 JTD SW
Comment
-
Първоначално публикувано от Shumaher Покажи съобщениедобре бе дайте да се съберем и да решим разногласията.искаше ми се да дойда тая вечер ама се наложи да пътувам до Шумен по работа ако сте решили нещо на срещата приемам го само да е мир ако не сте да се съберем другата неделя ама всички и да решим за последно къде ще са срещите
то е решено ... и е написано във важната тема горе в раздела ... стиа с тея ваще глупости
да се сменя нещо когато на някой му е кеф...
или идвайте или не тва си е ваш проблем
ма тва да се сменят места и часове щото еди си къде имало некв вълк и някой му харесваллл... тва е глупост
ако още 1 път се сменят тея срещи и спирам категорично да ги посещавамех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER
Comment
-
Първоначално публикувано от davidoff_306 Покажи съобщениеНай сетне го решихте,че така сме си добреLancia Kappa 2.4 JTD SW
Comment
-
Първоначално публикувано от cvetelin Покажи съобщениебате не разбра ли, че няма кво да се решава
то е решено ... и е написано във важната тема горе в раздела ... стиа с тея ваще глупости
да се сменя нещо когато на някой му е кеф...
или идвайте или не тва си е ваш проблем
ма тва да се сменят места и часове щото еди си къде имало некв вълк и някой му харесваллл... тва е глупост
ако още 1 път се сменят тея срещи и спирам категорично да ги посещавамsigpic...изчуквам коли и собственичките им...166 2.5 V6 24V SportTronic
155 2.0 16V ....евридейката
ex. 156 2.0 16V ....починала в приключения
ex. 155 1.8 8V
Comment
-
Първоначално публикувано от Martini_Racing Покажи съобщениесъгласен съм на 100% въпреки 4е съм на работа и не мога да идвамLancia Kappa 2.4 JTD SW
Comment
-
Първоначално публикувано от Shumaher Покажи съобщениече кой работи в неделя бе баце тогава и господ почиваLast edited by Martini_Racing; d.m.y г., 06:55.sigpic...изчуквам коли и собственичките им...166 2.5 V6 24V SportTronic
155 2.0 16V ....евридейката
ex. 156 2.0 16V ....починала в приключения
ex. 155 1.8 8V
Comment
-
Първоначално публикувано от Martini_Racing Покажи съобщениена бензиностанцията няма почивка,майката ми се е#ава , от 6 дни имам 5 нощни, и накрая най интересното , резервоара ми е ПРАЗЕНех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER
Comment
-
Първоначално публикувано от Martini_Racing Покажи съобщениена бензиностанцията няма почивка,майката ми се е#ава , от 6 дни имам 5 нощни, и накрая най интересното , резервоара ми е ПРАЗЕНLancia Kappa 2.4 JTD SW
Comment
-
Първоначално публикувано от Shumaher Покажи съобщениеми що дремеш бе баце работи аз ако работя на бензиностанция на моята кочина ще и навъртам по 10000 км. на месецAR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от stelt Покажи съобщениеДа ви дам ли списък с бензиностанциите на които търсят бензинджии ???Lancia Kappa 2.4 JTD SW
Comment
Comment